Napi Online

Luxusajándékok kicsiknek

A luxusiparban érdekelt szakemberek egyetértenek abban, hogy klienseik a játékok terén is új tapasztalatokra vágynak, és egyedi ajándékkal kívánják meglepni kiskorú szeretteiket, sőt hajlandóak megfizetni az árát is.

Feltehetően lesz olyan gyermek idén karácsonykor, aki egy 30 ezer dolláros, azaz több mint hatmillió forintos mini hobbiterepjárónak örülhet majd a csengetés után, sőt olyan is, aki a szintén nem alsó árkategóriás mini-Ferrarival száguldozhat a karácsonyfa körül. A Hammacher vállalat pénzügyi vonalra készülő ifjak számára fejleszthette ki azt a bankjegykiadó miniautomatát, amely elfogad valódi érméket és bankjegyeket, és csak a személyes PIN-kód beütése után engedélyezi a fiatal felhasználónak a betéthez való hozzáférést.

A játékszakemberek között nincs vita azzal kapcsolatban, hogy a jó játék két fő tulajdonsága, hogy rabjává tesz és aktivitásra késztet. Ezt vehette figyelembe a FAO Schwarz, amikor egy élethű játék baba örökbe fogadásának lehetőségét ajánlotta föl az egyediségre törekvő szülőknek. Az adoptálás ára 80 dollár, és az aktivitás jegyében a megajándékozott gyermeknek végig kell csinálnia az egész örökbefogadási procedúrát, mielőtt hazatérhet a babával. A luxusjátékokra világszerte van kereslet - állítják iparági szakértők.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Akuma #1
    mit ki nem találnak