Hörcsöki Szabolcs

Kiegészítőlemezt adnak ki a Warhammer 40k-hoz

Ismét a Relic a hírek között, de ez alkalommal legalább egy igazi stratégiai játék, a tavalyi év egyik legnagyobb sikere, a Warhammer 40000: Dawn of War küldetéslemeze emeli a céget a hírek közé

Tavaly hatalmas sikert futott be a Warhammer 40000: Dawn of War és ez nem volt meglepő: az Ian Watson által megteremtett történeti háttér, a fantasztikus grafika (zoom-olás és forgatás ezerrel), az okosan kidolgozott, hadra fogható egységek, a visszafogott, de állandóan jelen lévő humor (az orkok egységei, s pláne azok megjelenése és beszólásai) miatt a rajongók imába foglalták a Relic nevét. A kellemes és hangulatos egyveleg játékosok millióit szippantotta magába. Várható volt hát, hogy a Relic (Homeworld 1-2, Impossible Creatures) nem hagyja küldetéslemez nélkül a programot.

Klikk ide! Klikk ide!
Klikk ide! Klikk ide!
Klikk ide! Klikk ide!
Az ősszel napvilágot látó bővítőlemezben egy ötödik játszható faj, a Birodalmi Gárdisták is felbukkannak, a fejlesztők pedig jóval mélyebb egyjátékos küldetést és számos többjátékos pályát is ígérnek a Winter Assault nevű kiegészítőhöz.

A játék honlapja

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • irkab1rka #2
    Sajnos a 750-es duron+gef2 nem elég hozzá, meg a szabadidőm is kevés, de tudom, hogy dcpp-n sokan keresték egy időben.
    googlázd meg, hátha vannak funsite-ok.
  • sandor4 #1
    milyen ez a játék?
    én már hallottam róla de még nem láttam és nem ismerek senkit aki ezzel játszana