Hörcsöki Szabolcs

Tankszimulátor a Call of Duty nyomdokain

A Got Game Entertainment és a Sylum Entertainment már vadul fejleszti a WWII Tank Commander című programot, amiben - milyen meglepő - egy M4 Sherman tank belsejéből kell megnyernünk a háborút.

Lassan egy hét sem telik el új, a II. Világháborúval foglalkozó játék bejelentése nélkül. Nemcsak, hogy a téma ezerszer lerágott, unalmas, de lassan már azt is unom, hogy beszóljak az ilyen ötlettelen kezdeményezések hallatán. A játékot mindössze egy dolog mentheti meg a totális érdektelenségtől, ha a játékmenetet sikerül minimum lélegzetállítóvá varázsolni.

Klikk ide! Klikk ide!
Klikk ide! Klikk ide!

A képek szerint ez akár sikerülhet is, persze azt is hozzá kell tennem, hogy a Call of Duty harckocsis részeit is sokan szerették, többek között én is (szemmel láthatóan az alkotók is innen vették a tippet). Mindenesetre a megjelenés júniusban várható.

A játék honlapja

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • neB #5
    Remélem valami jó tankverseny lesz mert már elegem van a II. világháborús játékokból
  • TheZsenyka #4
    Valamennyit fejlődött a technika az 1989-es Sherman M4 óta Az egész játék annyit foglalt el a winyón mint bármelyik fent látható screenshot.
  • RedRiot #3
    Hát ez így els? blikkre igencsak arcade-nak t?nik.
    (2 sörmen egymástól két méterre - érdekes támadóformáció. Gondolom menni kell, és egy misönben legyakni a fél Wehrmachtot.) Ja, és semmi bels? nézet "m?szerfallal". :-/
  • PsyhoApu #2
    Ha nem megy át arcade játékká, akkor talán még jó is lehet. Bár a képek alapján nem hiszem, hogy a szimulátor rajongók be fogják szerezni :(
  • alph4 #1
    Elég nagy hülyeség szerintem hogy csak tankokkal kell nyomulni egy játékban