Hörcsöki Szabolcs

Új magyar RTS-t jelentett be a HD Interactive

A HD Interactive és a Mithis fejlesztőcsapata elérkezettnek látta az időt, hogy bejelentse a Joint Task Force névre hallgató zsírúj katonai-stratégiai játékot.

Mint emlékezetes, a Mithis Games név mögött magyar fejlesztők rejtőznek, nevüket a világ például a Nexus - the Jupiter Incident vagy a Creature Conflict: the Clan Wars című játékokból ismerheti. Az alkotók nyilatkozata szerint a Joint Task Force már a következő generációs technológiákat fogja alkalmazni, ami érthető is, hiszen a játék legkorábban 2006. második negyedévében lát napvilágot. Vicces is lenne, ha egy Red Alert-klón készülne DX5-ös támogatással.

Klikk ide! Klikk ide!
Klikk ide! Klikk ide!

Eddig összesen annyi tény ismeretes a programról, hogy a Codename: Panzers és a S.W.I.N.E. bizonyos alkotói is a csapatot erősítik, ami meglehetősen kiváló referencia. Mellesleg a képek szintén nagyon tetszetősek, reméljük a várt siker ezúttal sem marad el a fejlesztők számára.

A Mithis honlapja

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • irkab1rka #6
  Axon:

  Ha a producerek kíváncsiak lesznek rá, hogy mi a véleményünk, akkor elolvassák (soha), a developerek meg kuvára azon vannak, hogy lekódolják. Inkább a creature conflictről mennének itt a hírek! Az SG megszponzorálhatná a csapatot azzal, hogy ír pár cikket a magyar fejlesztő csapatokról, különös tekintettel a Creature conflictban alkalmazott technikákról és állat zenékről. Tényleg, ki adja ki a CrConfot?
 • TeszteloPontHu #5
  "zsírúj" ???
 • Axon #4
  Így elsőre a C&C Generals, nyakonöntve egy kis Panzers-el.
  3 kép elszomorító. Egymástól 5 méterre, szálfaegyenesen álló katonák gondosan célozgatva lövik egymást halomra. Semmi hasrafekvés, legugolás, tank mögé behúzódás és fedezékből lövés, esetleg a tankra mászva a torony fedezékéből tüzelés.
  ...és ezt mindennemű méllyebb katonai kiképzés nélkül, pusztán józan parasztésszel mondva.
 • Deniboj #3
  Amúgy hajrá srácok, a shotok alapján szép lesz.
 • Deniboj #2
  külöNbség...
 • concrete #1
  2-es és 4-es kép között 5 külömbség van, aki megtalálja, nyert egy piros hangszórót ...