Hörcsöki Szabolcs

Készül a Need for Speed sorozat legújabb része

A nagy rajongótáborral és komoly hagyományokkal rendelkező autóverseny legújabb része karácsony előtt lát napvilágot, Need for Speed Most Wanted címen.

Az EA Canada már vadul fejleszti a dicsőséges Need for Speed sorozat következő részét, a Most Wanted címen megjelenő alkotást. A folytatás hanyagolja az egyébként alaposan kivesézett éjszakai-illegális gyorsulási tematikát, inkább a Hot Pursuit 2 rendőrös-üldözéses vonalat kívánják domborítani.

Klikk ide! Klikk ide!

Természetesen az autók testre szabása, azaz fejleszthetősége és szebbé tétele már nem maradhat ki a repertoárból. Mivel a grafikai motort legutóbb épp' csak csiszolgatták, joggal várhatjuk, hogy az új NFS már fejlettebb vizuális alapokon működik majd. Mivel az Electronic Arts termékéről van szó, természetesen egyszerre jelenik meg az összes fontosabb géptípuson.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • NEOreg3 #11
    tudtommal nincs pontos dátum, de még idén nobvember-december tájékán
  • jakubisz #10
    bocsi valaki megmondhatná hogy mikor jelenik meg a most wanted!!
  • gergod #9
    De neked legyen igazad :D Minél előbb jelenjen meg :D
  • gergod #8
    Amerikában 2006 november.
  • GregSB #7
    Az November 6, nem 2006 :)
  • Tetsuo #6
    Akkoris aGTA a tuti.
  • hPi #5
    Nem fog idén megjelenni, nézd meg a 2. képen a kocsi rendszámtábláját... "nov 2006", kétlem, hogy véletlen lenne.
  • tom.. #4
    jaja, a porsche unleashed meg az első rész volt a legjobb, bár a porsche jobban bejött nekem:)
  • MrTressy #3
    Ha már nagyon nem találnak témát megcsinálhatnák a régi nfs-t (a dosost) vagy a igen régi Test drive-ot :) mai köntösben
  • GregSB #2
    Azért ez egy "kicsit" több lesz, mint egy újabb Hot Pursuit. Elég keveset írtak ebben a cikkben a játékról. Idézek a HW-ről:

    "Az Electronic Arts berkeiben mintha pedzegetnék, hogy a Street Rod c. C64-es játékot megközelítő, hasonló vagy épp ugyanolyan hangulatbombára van szükség. No persze a Need For Speed sorozat alkalmával többször érezhettük már a nitró szelét a gatyánkban, de eddig minden alkalommal a felületes tuning opciók, ergo egy jókora betonfal integetett felénk 320 km/órás sebességnél. A Need For Speed: Most Wanted a tilosban száguldozás izgalmát, a nyomunkban loholó rendőrök szirénazaját és a tuning nyújtotta fejlesztés örömét kínálja, illetve a konkurens prézli gengszterek víz alá szorításából táplálkozik. Célunk, hogy ravasz, tehát szníki és notórius pilótává váljunk.

    Teljes mértékben nyitott világot fedezhetünk fel, kacsázhatunk a zsernyákok előtt, gazdagíthatjuk kihágásaink repertoárját és a törvény alkotta fekete lista élére törhetünk. Olykor megeshet, hogy rendőri hatosfogat képében kapunk kíséretet, miközben muszkli, sport vagy szuperverdánkkal szántjuk az aszfaltot.

    A játékot az EA Canada fejleszti egy (vagy több?) következő generációs és a jelenlegi összes konzolra."

    Az EA Canada-t, azért emeltem ki, mert ők csinálták az NFS első részét, és a Porsche unleased-t, amik SZVSZ a legjobb NFS részek voltak.