Hörcsöki Szabolcs

Earth 2160 még tavasszal

A régóta készülő folytatás ezúttal sem okoz csalódást, négy játszható frakció és szemkápráztató grafika - már csak azért kell izgulni, ne csússzon a megjelenés.

A sorozat harmadik része egyszerűen annyira szép, legalábbis az előzetes képek alapján, hogy bizony többen tudni vélik, a képek nem valódi screenshot-ok, hanem azok feldíszített verziói. Mindenesetre a Reality Pump kitett magáért. A történet (az Earth 2150 végén) azzal ért véget, hogy a Föld megsemmisült, és csak néhány száz ember tudott kellő időben megszökni. Ez a pár száz ember, jó szokás szerint mindjárt három frakciót is alapít, az Eurázsiai Dinasztiát, az Egyesült Civilizált Államokat és a Hold Társaságot; ezek mind játszható civilizációkat testesítenek meg. A történet szerint felbukkan egy idegen faj is (milyen meglepő), és a játékos egyéni döntéseink múlik, hogy az emberek összefognak-e az idegenek ellen.

Klikk ide! Klikk ide!
Klikk ide! Klikk ide!

A program grafikai megjelenését az Earth 4 motor szolgáltatja, ami, ha valóban így teljesít, alapjaiban változtatja meg a stratégiai játékokról alkotott képet. A játék megjelenése még tavasszal várható.

A játék honlapja

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!