Hörcsöki Szabolcs

Tycoon City: New York - az első képek

Úgy érzed, te jobb várost építenél, mint amiben élsz? Ezt a valószínűleg már benned is megfogalmazódott vágyat hamarosan kiélheted a Tycoon City: New York című programban, aholis a címszereplő várost kell felépíteni, ami méreteit tekintve nem kis feladat.

A Deep Red Games már vadul készíti legújabb menedzser programját, a Tycoon City: New York elnevezésű cuccot. Ők azok a fejlesztők, akik pl. a Monopoly Tycoon-t is elkövették, így tapasztalatban biztos nem lesz hiány. Az Atari által szponzorált mutatvány legkorábban 2005 végén érkezhet a szaküzletekbe.

Klikk ide! Klikk ide!
Klikk ide! Klikk ide!

A játék állítólag annyira részletes lesz, hogy saját éjszakai mulatónk lehet, tarthatunk koncerteket a Central Park füvén, miénk lehet a város legmenőbb étterme, és a Wall Streeten pénzügyi céget is futtathatunk. Természetesen a város eredeti, meghatározó épületei is szerepet kapnak, így a Szabadság-szobor, vagy az Empire State Building. A játék természetesen teljes mértékben háromdimenziós, így akár az utcák szintjén is megfigyelhetjük egy-egy döntésünk következményeit (ez azért a való világban is üdvözlendő viselkedési forma lenne).

A program az eddigi információk szerint nem rendelkezik online üzemmóddal, ez a kiváltság nyilván küldetéslemez formájában csapolja majd meg a rajongók/érdeklődők pénztárcáját. Az pedig hab lenne a tortán, ha a magyar forgalmazónak lenne annyi humorérzéke, hogy a játékból küld egy-egy példányt bizonyos hivatalokba.

A játék honlapja

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ritus01 #3
    nem tudja valaki hol lehet letölteni valami de tök minegy hogy mi csak hogy víz alatti játék legyen!?.
    =P
  • Crokin #2
    Valszeg ez a minimum, ami azt is jelentheti, hogy jól optimalizálták.
  • mousee #1
    System Specs:
    Operating System: Windows® 98/Me/2000/XP
    Processor: Pentium® III 1.2 GHz or compatible (Pentium® 4 1.6 GHz or compatible recommended)
    RAM: 256 MB Ram
    Hard Drive: 3.5 GB free
    CD-ROM Drive: 4X CD-ROM or faster (8X or faster recommended)
    Video Card: Any ATI Radeon� 7000 series or better or GeForce� 2 with 64MB or higher; or other video card with 64MB and hardware T&L
    Sound: Windows® 98/Me/2000/XP-compatible 16-bit sound card*
    DirectX®: DirectX® version 9 (included) or higher


    Ha annyira részletes a játék, akkor ennél kicsit komolyabb vas kéne nem?