Hörcsöki Szabolcs

Roma Victor - új MMORPG a római időkből

Érdekes kísérletbe vágott a RedBedlam: a Gladiátor hangulatát akarja ötvözni egy online szerepjáték élményével. Az eredmény 2005. nyarán lát napvilágot.

A RedBedlam nevű fejlesztő csoportról eddig nem nagyon hallhattunk. A 2001-ben alakult csapat célja, hogy virtuális világokat és gazdaságokat hozzon létre, online játékok formájában. Bemutatkozó játékuk a Roma Victor lesz, ami jó névválasztásnak tűnik, hiszen mindenkinek azonnal beugrik a Gladiátor című film első ütközetében felharsanó csatakiáltás, így azonnal tudjuk, mit is várhatunk a programtól.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!

A Roma Victor állítólag hangsúlyozottan mentes lesz mindennemű fantasy elemtől, a fejlesztők a történelmi hűségre szavaztak inkább. Ennek megfelelően például gallként vagy gótként is belekezdhetünk az online birodalomépítésbe. Bár az első képek nem mutatnak grafikai csodát, a kezdeményezés mindenképp hordoz magában annyi vonzerőt, hogy ne írjuk le egyből. Bár a játék hivatalos honlapja év eleji bemutatkozást ígér még most is, reméljük, azért nem volt idő a honlapot frissíteni, mert minden épkézláb ember a római virtuális világ felépítésén fáradozik.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)