Demkó Zsolt

S.T.A.L.K.E.R. szeptember 24-én?

Az Oblivion-Lost.com rajongói oldalnak sikerült billentyűzetvégre kapnia a S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl című ígéretes FPS fejlesztőit. Így meg is született egy interjú, ami tartalmaz pár lényeges információt.

Az interjú tegnap készült és a fiúk készségesen válaszoltak a kérdésekre. Kiderült, hogy a számítógép által irányított karakterek nem fognak nekünk utasításokat mondani csak mi kérhetjük a segítségüket. A karakterek reális sérülésmodellel lesznek megalkotva: a test 50 "csontból" fog állni, amik egyenként sérülhetnek, ezek pedig befolyásolják a karakter mozgását. Persze vannak nagyobb területre ható sérülések is. Egy pisztolylövés testre egy "csontot" érhet, de egy gránát már több helyen is kifejti hatását.

Klikk ide! Klikk ide!
Klikk ide! Klikk ide!

A videókon látható dinamikus elemlámpára is rákérdeztek, hogy az a fegyvereken lesz-e, de a fejlesztők azt mondták, hogy egy külön tárgyként fog szerepelni - meg lehet majd venni vagy mástól is elvehetjük. A nagy kérdést utoljára hagytam: "Jelen pillanatban mi a megjelenési dátum?" Erre is válaszoltak! Dátumként a szeptember 24-et jelölték meg. A hivatalos honlapon 2004 második fele van becélozva így hihető is. Mondjuk még elég messzinek tűnik a megjelenés, addig még sok minden történhet, akár még csúszhat is, de valószínüleg nem fogják kihagyni a karácsony előtti főszezont.

Klikk ide! Klikk ide!
Klikk ide! Klikk ide!

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)