Ötvös Tibor

Visszatér az alapokhoz az Assassin's Creed Mirage

Október 12-én jön az Assassin's Creed Mirage, mely visszatér a széria alapjaihoz.

Az Assassin's Creed franchise a Ubisoft egyetlen olyan címe, mely minden részével képes profitot termelni a kiadónak, azonban az eredeti alapoktól már nagyon messzire eltávolodott a sorozat. A Mirage most azonban visszatéríti a rajongók által kívánatos útra a szériát, mely ismét inkább lesz kaland mint akciójáték.

A Mirage hőse a Valhallában megismert Basim, akinek a teljes bagdadi háttértörténetét ismerhetjük meg a programban. A Mirage kisebb léptékű lesz, mint az utolsó pár epizód, de ez nem is baj. A játék október 12-én jelenik meg és már elő lehet rendelni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • Kissssss0 #5
  azért túlságosan ne akarjanak visszamenni az alapokhoz, ac1 némi játékidő után totális ismétlődő unalomba fulladt.
 • CrazyAchmed #4
  Hát, akkor úgy tűnik, hogy nem az AC játékokat kedvelem... :) Amúgy, végülis mindegy hogy hívjuk, engem az a formátum kötött le.
 • CrazyAchmed #2
  Ellenvéleményen vagyok, nekem meg pont az Origins (és az utána vévők) játékmenete adta. Kicsit lehet, hogy vontatott, de szerettem nyugiba szöszölni az "egyéb" tevékenységekkel. Nade így jártam, most Te leszel jobban kiszolgálva. :)
 • Palinko #1
  Egyrészt örülök, hogy visszatérnek az alapokhoz mert nekem az Origins óta húzódó vonal nem tetszett és nagyon unalmas volt számomra a játék. Viszont ez az alapokhoz való visszatérés, kicsit elegánsabban is sikerülhetett volna. Eskü mintha már láttam volna ezt a játékot, kb konkrétan mozgások, tereptárgyak, stb mintha az eddigiekből lenne (nyilván nem is várnám el hogy mindig új asseteket gyártsanak, de ez akkor is fájóan ismerős most), meg ahogy 1:04-nél nyitódik az ajtó nem biztos hogy 2023-ban így szeretném nézni egy AAA játékban... Kicsit dolgozhattak volna a lopakodáson, hogy ne annyira faék legyen és egy jó visszatérés lenne az alapokhoz. Egyelőre várósnak tűnik, de inkább kivárósnak :D