Gyurkity Péter

11 klasszikus játékot kap a Microsoft Store

Újabb játékokat kap az online bolt, eközben pedig a fejlesztések telepítése is egyszerűsödik.

A Microsoft Store kínálatában nem is olyan régen bukkant fel két jól ismert klasszikus megoldás, ezt azonban a napokban egy újabb bejelentés követte, amely szerint a Bethesda alaposan kibővíti a kínálatot. A redmondi cég eközben egy frissítést tett elérhetővé, amely a telepítést teszi egyszerűbbé.

A kiadó a QuakeCon 2022 alkalmából tett elérhetővé összesen 11 klasszikus alkotást, a tesztelést követően immár végleges változatban, a PC Game Pass, illetve a Microsoft Store katalógusában. Ezek között olyan neveket találunk, mint a Return to Castle Wolfenstein, a Wolfenstein 3D, az An Elder Scrolls Legend: Battlespire, a The Elder Scrolls Adventures: Redguard, valamint a Quake 4. Ezeket a PC Game Pass megléte esetén próbálhatjuk ki, viszont ezzel egy időben az MS Store több ingyenes ajánlattal egészül ki, ez utóbbiak között pedig a The Elder Scrolls: Arena, a The Elder Scrolls: Daggerfall, illetve a Quake Champions bukkan fel. A fizetős alkotások között a Heretic: Serpent Riders, a Hexen: Beyond Heretic és a Hexen: Deathkings jelenik meg, ezek pontos árát azonban még nem közölték.

A Microsoft maga ezzel egy időben egy újabb frissítést tett elérhetővé a Microsoft Store számára, legalábbis a Windows 11 alatt. A fejlesztői csatornán megjelent verzió több javítással és egyszerűsítéssel érkezik, így például lehetővé válik az egyes játékok közvetlen telepítése, az Xbox-alkalmazás igénybe vétele nélkül. A kereséseknél képekkel segítik a kívánt találat gyorsabb megtalálását, de eközben egy korábbi hibát is kiküszöböltek, így a 2 ezernél több vélemény kilistázása sem jelent majd gondot a jövőben.

Az egyes játékváltozatok és a pontos árak megjelenítése is javul, ez szintén a böngészési élményt hivatott optimalizálni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!