Ötvös Tibor

Bemutatkozott a Call of Duty: Modern Warfare II

Az Activision hivatalosan is leleplezte az idei Call of Duty részt.

Ahogy azt a kiadó megígérte, az este leleplezték a Call of Duty: Modern Warfare II-t és így elég sok információt kaptunk magáról a játékról. Amit már eddig is tudtunk, az az, hogy a játék a 2019-es Modern Warfare folytatása lesz. A küldetésben a Task Force 141 minden eddiginél veszélyesebb küldetéseit kapjuk majd, melyek során szinte a világ minden részére eljutunk. John Price százados, John "Soap" McTravish, Kyle "Gaz" Garrick, Alejandro Vargas ezredes és Simon "Ghost" Riley lesznek a társaink az út során.

A kampány után pedig bevethetjük magunkat a két fős Spec Opsba is. A multiról zárt körben tartottak tájékoztatót a fejlesztők, de egy videóban már ki is kerültek az infók. Ezek alapján bizonyos dolgokat átvesz a játék a Rainbow Six: Siege-ből (kötélen lehet falt mászni, párkányokon is meg lehet kapaszkodni stb.) Visszatér a Ground War, bemutatkozik a Knockout (egy élete van a játékosnak és egyszer feltámadhat) és a Prisoner Rescue (ami a Siege Hostage módjára hasonlít).

Mindez benne lesz a Warzone 2.0-ban is, mely teljesen független lesz az elsőtől. A Modern Warfare II-vel viszont össze lesz kötve. A játék október 28-án jelenik meg, a Warzone 2.0 pedig valamikor az év végén várható.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!