Ötvös Tibor

Íme a Call of Duty: Vanguard sztorija

Bemutatkozott a Call of Duty: Vanguard sztorija.

November 5-én jelenik meg a Call of Duty: Vanguard, mely feltehetően ismét vízválasztó lesz a széria történetében. A szóló kampány ugyanis már mellőzve volt korábban és a Battlefieldben valószínű nem is lesz érdemi rész erre áldozva. Így ha most nem hozza az elvárt játékidőt a kampány, akkor lehet hogy vége. Mindenesetre várjuk a megjelenést.

A sztori szerint a Speciel Forces (Task Force One) négy tagja, Lucas Riggs közlegény, a brit Arthur Kingsley őrmester, Wade Jackson hadnagy és Polina Petrova, a Vörös Hadsereg lövésze az akiket irányíthatunk. A szóló kampány elég masszívnak tűnik, de a fő csapásvonal ismét a multin lesz. A kompetitív módban 20 térkép áll majd rendelkezésünkre, mellette pedig jön a Zombies mód is. Ennek sztorija folytatja a Dark Aether történetét.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • Ender Wiggin #4
  ha már a Wolfot említetted, a New Order és a New Colossus bizonyítja, hogy lehet még újat mutatni. A narratíva, dizájn, atmoszféra sokat nyom a latban. Ha az rendben van, akkor nem érzed azt, hogy csak menni kell előre, és lőni mindenre.
 • t_robert #3
  Tudod alapvetően ebben a műfajban, ami leginkább a FPS ami ez esetben nem a képkockák száma, hanem a firs-person shooter, azaz a belső nézetű lövöldözös játék. Azaz megy az ember előre szegezett fegyverrel és lő mindenre ami mozog vagy ami nem mozog érdemi újdonságot nem igen lehet felmutatni már 30-40 év után. Függetlenül, hogy éppen milyen korszakba helyezik a golyópocsékolást. Ezért nehéz érdemben újat honi már egy CODban vagy BF szerű játékban. Persze ahogy telnek az évek a látvány egyre finomabb a hardverek és programok fejlődésének hála. De racionálisan tekintve nem igen tettem mást a 1993-mas Doomban se. Más fegyverekkel másra lött az ember rosszabb látvány mellett. :) Bár valójában inkább a wolfeistein volt a műfaj teremtő nem a doom, mindenki inkább az utobira gondol elsőnek. :)
  Utoljára szerkesztette: t_robert, 2021.10.14. 16:07:43
 • NEXUS6 #2
  Baxus az új BF-ről sem hallani jókat, és hát mit mondjak nem estem hasra ezektől az infóktól, meg a trélertől sem. Mintha a BFV sztorimódják kopizták volna.
  Marad a BFV még egy darabig! :D
  Utoljára szerkesztette: NEXUS6, 2021.10.13. 14:01:58
 • Ender Wiggin #1
  újabb sci-fi...