Ötvös Tibor

Hivatalosan is bemutatkozott a Call of Duty: Vanguard

Végre hivatalosan is bemutatkozott a Call of Duty: Vanguard, mely november 5-én jelenik meg.

Az Activision végre hivatalosan is bemutatta a Call of Duty idei kiadását, mely a Vanguard címet kapta. A sztori szerint a Speciel Forces (Task Force One) négy tagja, Lucas Riggs közlegény, a brit Arthur Kingsley őrmester, Wade Jackson hadnagy és Polina Petrova, a Vörös Hadsereg lövésze az akiket irányíthatunk. A szóló kampány elég masszívnak tűnik, de a fő csapásvonal ismét a multin lesz.

A kompetitív módban 20 térkép áll majd rendelkezésünkre, mellette pedig jön a Zombies mód is. Ennek sztorija folytatja a Dark Aether történetet, de erről még nem osztott meg minden infót a kiadó. A grafikus motor az IW 8.0 lesz melynek fejlesztett változata képes lesz a jelenlegi generációs konzolokon is kiemelkedő látványt nyújtani. A premierig még bőven bőven idő, így várjuk a további infókat.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • repvez #1
    na végre nincsen benne ugribugri meg jövös dolgok, remélem azzal sem cseszik el, hogy tul kapkodos lesz a játékmenet , jó lenne már végre egy jol kinéző FPS amiben nem az számit, hoyg ki milyen gyorsan tudja az egeret rángatni .