Gyurkity Péter

Frissült a GTA 6 állítólagos térképe

Több részlet látható az új felvételen, viszont a cég még mindig mélyen hallgat.

A GTA-sorozat soron következő epizódjával kapcsolatban már több külsős értesülésről beszámoltunk, idén például arról olvashattunk, hogy még jó ideig nem jön az új játék, viszont az is felmerült, hogy az abban megjelenő karaktereket AI dobhatja meg. A cég nem nyilatkozik, viszont a korábban kiszivárgott térkép is frissülni látszik.

A napokban újabb információmorzsák bukkantak fel az interneten, amelyek ezúttal már a térképre, annak egyes részleteire vonatkoznak. Ezzel kapcsolatban érdemes rögtön megjegyezni, hogy már egy évvel ezelőtt, 2020 elején, megjelent néhány egyszerű kép, amelyen egy nagyobb, valamint több kisebb sziget volt látható, bár nem mindegyik esetében volt egyértelmű a teljes kidolgozottság. Ezt az év végén követte egy újabb változat, most pedig ismét további képek váltak elérhetővé, természetesen ezúttal is külsős forrás jóvoltából, hiszen a fejlesztőnél teljes hírzárlat van érvényben. A friss példányon már több részletet vehetünk ki, többek között egy fontosabb út, valamint egy reptér is láthatóvá válik, viszont a helyszín beazonosítása még várat magára.

Egyes vélemények szerint egyértelműen a Vice City külalakjára hajaz a térképeken látható város, ami azért számít relevánsnak (és logikusnak), mert az már korábban elhangzott, hogy valóban a Miamira emlékeztető helyszín lesz soron, vagyis visszatérnek a sorozat negyedik, a GTA 3-at követő részéhez. Az persze továbbra is kérdés, hogy a városon kívül mekkora területet járhatunk be, mint ahogy azt sem tudjuk, hogy ismét egyetlen karakter lesz-e a középpontban, avagy megtartják a GTA V némileg eltérő filozófiáját, erre vonatkozóan remélhetőleg még az idei évben látunk majd további információkat.

Ahogy említettük, a Rockstar Games továbbra sem kommentálja a megjelenő híreket, amint megtörik a csend, erről mindenképpen beszámolunk majd.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #5
    A távirányítós autó nem ugrik be, de a távirányítós helikopter valóban egy rémálom volt egérrel.
  • trabantos82 #4
    Ha ez a kép valódi és nem valami fan made dolog, akkor én ez alapján Las Vegas-ra tippelnék, vagy hát Las Venturas ahogy a San Andreasban szerepelt, de az is lehet, hogy Miami azaz Vice City van a képen.

    De az sem kizárt, hogy több várost is kapunk, mint a San Andreas-ban.
    Utoljára szerkesztette: trabantos82, 2021.05.22. 20:42:17
  • Zombee #2
    A Vice City szereplőgárdája önmagában is egy csoda. Maga a játék nyilván nem a legösszetettebb, nem is a leghosszabb, sokkal kevesebb lehetőség is van benne, de hangulatában mai napig szerintem a legjobb rész. PC-n sem volt szar, lehet ma rosszabbul menne, nem tudom, widescreen támogatás van-e benne.