Ötvös Tibor

Mass Effect Andromeda - íme az erotikus jelenetek

Folyamatosan kerülnek fel az erotikus jelenetek a netre és most ezeket mi is összegyűjtöttük egy csokorba.

A Mass Effect Andromeda két nap múlva jelenik meg és bár a kritikák elég vegyes képet mutatnak mégis feltehetően sikeressé válik a cím. A mi előzetes kritikánk is inkább a program hátrányaira helyezte a hangsúlyt, de természetesen ahogy haladunk előre, úgy javulhat ez a benyomás. Mindenesetre az Andromeda sem nélkülözi az erotikus jeleneteket és most össze is gyűjtöttük az eddigi hódításokat. A "komolyabb" jelenetek a linkekre kattintva érhetők el.

A Tanács fajonként 20 ezer példányt küld el az úgynevezett Arkon, hogy az Andromeda galaxisban találjanak egy élhető világot - vagy többet. Mikor megérkezünk, minden jel arra mutat hogy a terület nem éppen a legbarátságosabb és miután leszállunk az egyik bolygóra az is kiderül, hogy bizony nem egyedüliként léptünk be "újoncként" a galaxisba. A kettnek nevezett faj szintén most ért ide és persze ezzel el is indult a harc a kolonizálásért. Hősünk hamar vezetővé válik és Pathfinderként veti bele magát a harcokba.


A további videók linkjei (korhatárosak):
Scott Ryder és Cora
Scott Ryder és Peebee
Scott Ryder és Gil
Sara Ryder és Liam
Sara Ryder és Suvi

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zoliz #6
    Ez aztán kimondottan erotikus, áll a dákom kaméleonlányokkal dug- bocs Szeretkezni. Csupa kreatív megoldás.. a hülyítésre.
  • Jagdgeschwader #5
    És a Reaperekkel lehet majd szekszelni? Nem mintha érdekelne, nem vagyok ám ilyen aberrált! He he.
  • Whysper #4
    Nem láttál még Női embert gyíkra cuppanni? Az elég gáz!! ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
  • NEXUS6 #3
    A karakterek anaimációja terén az eddigi videókból az jön le, hogy nem hogy a 3. részhez, de a 10 éve megjelent első részhez képest is soxor visszalépés a gáme.

    Ezen az űrszeksz sem fog sokat segíteni.
    Botrány közeli hangulat lengi körül azt a sorozatot, aminek filmszerűsége, a karakterek kidolgozottsága messze megelőzte eddig az aktuális szintet és ezzel sikerült feledtettetni a játék más területen mutatkozó hibáit.
  • Ender Wiggin #2
    Teljesen hihető (ja, persze), hogy egy ember rácuppan egy gyíkra (és az is, hogy minden igen lény antropomorf, és ugyanott van a micsodája, amit ráadásul nem csak utódnemzésre használ és pl. az ajkak érintkezésének is ugyanaz a jelentősége, mint az emberek esetében).
    Utoljára szerkesztette: Ender Wiggin, 2017.03.22. 13:14:11
  • Sir Cryalot #1
    Magyarországon még a csapból is exhibicionizmus folyik , így erre a szánalmas kanadai nyűglődésre még a szemünk se rebben , nem hogy a fejünket kapnánk fel :DD .