Ötvös Tibor

Így fest a DiRT 5 PS5-ön

Bemutatkozott a DiRT 5 PS5-ös változata.

Közeledik az új generáció és ennek egyik első képviselője lesz majd a DiRT 5. A versenyzős játék szinte nyitócímnek nevezhető, és nagyon várjuk, hogy végre kipróbálhassuk. A Codemasters pedig tovább csigázza a rajongókat, hiszen ma kiadta a PS5-ös változatból származó jelenetsorát.

A DiRT 5 kiterjedt karrier-móddal érkezik melyben Troy Baker a mentorunkat, Nolan North pedig örök ellenfelünket alakítja. A játékmenet tekintve visszatér a négy fős osztott képernyő mód, ami visszahozza a klasszikus versenyzések hangulatát. A játék november 6-án jelenik meg a jelenlegi generációra és 12-én az újra.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • Ender Wiggin #5
  Azok a fiúk most épp a Codemaster Cheshire-nél ilyen fosokat csinálnak, mint ez. Reméljük a PC verzió azért nem ilyen lesz.
 • NEXUS6 #4
  A régi Evolution-os fiúk mindíg is adrenalin bomba játékokat tudtak csinálni, úgy hogy a vizualitás, meg a kocsik fizikája is rendben volt, lásd MotorStorm/DriveClub. Hülye volt a Sony hogy elengedte, gyak kibaxta őket.
 • GSAgent89 #3
  ilyet már láttunk tavaly, úgy hívták NFS Heat :D
 • dregnarr1 #2
  Olyan, mintha a kocsik a pálya fölött lebegnének, semmi súlyérzet nincsen. Gagyi hatást kelt.
 • Ender Wiggin #1
  Csak nekem tűnik úgy, hogy a DiRT grafikája alig változott a kezdetektől? Vagy ez azért van, mert az 5-öt pont egy konzolon demonstrálják (aminél nincs kompromisszumosabb vas a világon)?