ZAX

QUAKE III: Team Arena a boltokban

Az Activision és az id Software jóvoltából ezen héten újból trófeagyűjtésre indulhatnak a fragvadászok, ekkor jelenik meg ugyanis a QUAKE III: Team Arena.

Az id Software által a DOOM Master Levels óta készített első küldetéslemeze, a Team Arena három új játékmóddal, új fegyverekkel, valamint teljesen új kezelőfelülettel kedveskedik nekünk.

Klikk ide!   Klikk ide!

A klasszikus team deathmatchen kívül capture the flag és tournament módot tartalmazó Team Arena 15 új térképet - köztük még soha nem látott, külső környezetben lévőkkel - és három, csapatjátékra épülő játékmódot: az egyzászlós CTF-et, a Harvestert és az Overloadot tartogatja számunkra. Az egyzászlós CTF-ben mindkét csapat a térkép közepén található zászló megszerzéséért küzd, aki többször viszi a lobogót az ellenfele bázisára, az nyer. Harvester módban a csapatok koponyákért küzdenek, ezek az ellenfél tagjainak a halálakor jelennek meg az aréna közepén. A győzelemhez a játékosoknak be kell gyűjteniük a legyilkoltak koponyáit, és bejutniuk velük az ellenséges erőd szívébe. Végül az Overloadban mindkét fél célja a másik csapat obeliszkjének megsemmisítése, miközben természetesen sajátját meg kell védenie.

Klikk ide!   Klikk ide!

A Team Arenaban új power-upokat és fegyvereket is találhatunk. A legendás, hússzaggató nail gun és a chaingun is visszatér a kiegészítőben, és az új proximity launcher (közelre hatásos automata rakétavető) a védekezés hatékonyságát hivatott növelni. Ugyancsak újdonság, a maradandó hatású Scout (gyorsaságot növeli), Guard (átmeneti health- és armornövelő), Doubler (sebzésnövelő) és Ammo Regeneration power-up. Az Invulnerability felvétele szinte sérthetetlen harcosokká változtatja a játékosokat, míg a Kamikaze megszerzésével megnövelt hatókörben barátot és ellenséget egyaránt hentelő gyilkológépeket kapunk.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)