Ötvös Tibor

Egyre biztosabb a vikinges Assassin's Creed

A GameStop olasz részlegén felbukkant az Assassin's Creed Ragnarok - Mjölnir Edition, mely ismét alátámasztja a vikinges epizód közeledtét.

Elég régóta tartja magát az a pletyka, hogy az idei Assassin's Creed a vikingek világába kalauzolja majd el a játékosokat, de eddig ezt hivatalos forrásból nem erősítette meg senki. Ma azonban a GameStop olasz oldalára került ki az Assassin's Creed Ragnarok - Mjölnir Edition Xbox One változata, mindössze pár perce, majd gyorsan el is tüntették. Feltehetően hibázott valaki, így kerülhetett ki az információ, idő előtt.

Nem ez az első baki a Ubisoft háza táján. Az elmúlt években nem volt olyan játéka a francia kiadónak (és persze az Electronic Artsnak), mely ne került volna ki idő előtt. Szóval nem lepődnénk meg, ha valóban egy skandináv kalandot kapnánk, hiszen szinte adja magát a korszak (mondjuk a japán közeg is hasonló volt, aztán csak nem jött). Mindenesetre várjuk a hivatalos bejelentést.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • GSAgent89 #1
    ugyanaz a környezet csak átdolgozott térkép de minden ugyanaz...hatalmas világ felét kb be se bírjuk járni....ugyanaz a skill tree ...kardozás nyilazás, hajókázás... már másodjára is uncsi volt....