Ötvös Tibor

November 5-én jön a PC-s Red Dead Redemption II

Hivatalos: jön PC-re a Red Dead Redemption II!

Régóta hallani már pletykákat, pár napja mi is foglalkoztunk vele, de ma hivatalosan is bejelentette a Rockstar Games a Red Dead Redemption II PC-s változatát. Szóval a dolog annyira nem meglepő, de a dátum már annál inkább. A feljavított grafikával és számos extra tartalommal érkező port ugyanis már november 5-től elérhető lesz. Ráadásul aki a Rockstar Games Launcher felületéről szedi le a címet, az két korábbi Rockstar játékot is letölthet, ingyen (Grand Theft Auto III, Grand Theft Auto: Vice City, Grand Theft Auto: San Andreas, Bully: Scholarship Edition, L.A. Noire: The Complete Edition, Max Payne 3: The Complete Edition).

A játék főszereplője a törvényen kívüli Arthur Morgan és bandája, a Van der Linde csapat, de az első rész hőse, John Marston is fontos szerepet kap. 1899-ben minden eszközzel üldözik a megmaradt fosztogatókat a törvény erői és ezért természetesen hősünk is menekülni kényszerül. A vad Amerika tájain haladhatunk, ahol teljesen szabadon azt teszünk, amit csak akarunk.Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • mustangdc3 #3
    gépigényről tudni valamit?
  • hawkie22 #1
    Na basszus. :) Október: Breakpoint, CoD MW, November: Planet Zoo, SW Fallen Order, RDR2. Nincs a világon annyi idö, hogy ezeket kijátszam. :)