Ötvös Tibor

Szerdán mutatkozik be az új Need for Speed

Augusztus 14-én mutatkozik be az új Need for Speed.

Szerdán végre kiderül, milyen irányba folytatódik a Need for Speed sorozat. Az Electronic Arts ugyanis már februárban, az új üzleti évvel kapcsolatos prezentáció alkalmával elárulta, hogy 2019-ben jön az új bejegyzés a népszerű autós sorozatban. A hivatalos oldalon el is indult a visszaszámláló, mely szerdán jár le. Egészen pontosan délután 2 és 3 óra között mutatja majd be a kiadó az első jelentet a programból.

nagy kérdés, hogy merre halad majd a széria, hiszen a sztorival megáldott The Run nem aratott sajnos túl nagy sikert, de a Burnout-ra hajazó részek is rendszeresen megkapják a maguk kritikáját. Ezen felül érdekes még megemlíteni, hogy a Plants vs. Zombies kapcsán már kiderült a harmadik rész címe, mely a Battle for Neighborville alcímet kapja majd.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Macropus Rufus #1
    Hmm... A Porsche és az NFSU1-2 után nem igazán csináltak jó játékok. Meg sztem már unalmas ez az egész n4s széria. Vannak dolgok amit hagyni kell elmenni. Volt anno egy nagyon jó n4s1 aztán jött még oár egészen jó aztán beütött az nfsu1-2, na és kb. akkor kellett volna elengedni az nfs szériát.
    Gondoljatok bele, most jelenne meg a Gobliin3463 (aki nem ismeri a Gobliint annak mind1 aki ismerte az képzelje el, hogy közel 30 éve évente jelenne meg egy Gobliin. Vagy Lemings...)