Ötvös Tibor

Call of Duty: Modern Warfare címmel jön az új rész?

A jelek szerint elhagyja a számozást a Modern Warfare.

Folyamatosan megy a találgatás azzal kapcsolatban, hogy milyen címmel érkezik az idei Call of Duty - sőt, igazából már a 2020-as kapcsán is elindultak a találgatások. Mindenesetre most térjünk vissza 2019-be, és az Infinity Ward-hoz, hiszen idén övék a staféta. Az mér szinte biztosnak tűnik, hogy a Modern Warfare franchise folytatódik, a kérdés mindössze az, hogy milyen számot kap. Nos, a legújabb értesülések szerint nem kap egyetlen toldalékot vagy számot sem.

A Twitteren felbukkant ugyanis a Call of Duty: Modern Warfare cím, mely elméletileg az idei epizódot takarja. Gyorsan hozzá is kell tenni, hogy az első rész hivatalosan a Call of Duty 4: Modern Warfare elnevezést kapta, így nincs szó ismétlésről. Azonban azt is érdemes felidézni, hogy a remastered változatból is kihagyták a négyes számot, így ha valóban Call of Duty: Modern Warfare lesz a cím, az elég zavaró lehet. A leleplezés május 30-án történik meg, a hírek alapján.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ender Wiggin #6
    Jó, mondjuk ha én is növesztenék egy ferenc jóska szakállat, akkor arcra én is olyan lennék...
  • Zombee #5
    Arcra is ugyanolyanok. :)
  • Cickány90 #4
    Asszem mintha a 2. világháborús Price egy felmenője lett volna, de nem mernék rá megesküdni.
  • Ender Wiggin #3
    Vajon direkt rokonoknak készült a két karakter vagy csak a második írócsapat véletlenül ugyanazt a nevet találta magának? De az már fáj, hogy vagy ugyanaz az új játék címe, mint a 10 évesé vagy benne van valami elcsépelt szó, mint az Origins...
    Utoljára szerkesztette: Ender Wiggin, 2019.05.27. 15:47:08
  • Zombee #2
    Pedig Price-al lehetne egy ilyet :). Vagy inkább egy Assassin's Creed szerű játékot, felfedve egy jelenkori gépben korábbi énjeit. :)
    Mert ugyebár az első Call of Duty-ban meghalt a II. világháborúban. :)
  • Ender Wiggin #1
    Legalább nem lesz a címben pl az, hogy Origins...