Ötvös Tibor

A Black Ops 5 lesz a 2020-as Call of Duty?

A jelek szerint változik az Activision terve és a 2020-as Call of Duty játékot is a Treyarch készíti.

A Call of Duty franchise kapcsán már beállt egy megszokott stratégia, azaz évente váltja egymást a három fejlesztőcsapat és ennek megfelelően készülnek el az új bejegyzések. Tavaly a Black Ops 4 jött, amit a Treyarch készített és így most az Infinity Ward következik, jövőre pedig a Sledgehammer Games és Raven Software. Azonban a Kotaku értesülései szerint a két csapat között komoly nézeteltérés alakult ki a Hidegháború idején játszódó epizód kapcsán, így a kiadó ismét a Treyarch projektjét veszi előre.

A honlap értesülései szerint ez annyit jelent, hogy jövőre a Black Ops 5 érkezik, mely ismét a Battle Royale módot helyezi a középpontba. Ez lesz egyébként az első ilyen csere és most először hallunk úgy információt egy következő Call of Duty részről, hogy az aktuális fejezetről még szinte semmit nem tudunk. Mivel azonban a 2019-es részt az Infinity Ward készíti, így feltehetően a Modern Warfare 4 érkezik.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • StoneCold7 #2
    Iszonyat színvonal, mw 4, bo5...
    Ahogy nézem egyre inkább ragaszkodnak a bejáratott nevekhez, még önmagában a call of duty -n bellül is.
    Muszáj cod néven adni ezeket, mert az név, de mostanság már muszáj ezen belül is mw meg bo néven adni, mert annó még ezek a nevek is jók voltak... annó.

    Félelmetes, hogy annó még tényleg vártuk az újabb call of duty kat vagy egy évtizede, most meg már poénnak is megfáradtak.

    Szomorú, hogy manapság az igénytelenség mintapéldája a call of duty, annó meg pont az igényességé volt.
  • Zombee #1
    Igazából az eddigi 4 részből 1,5 volt hidegháborús, egy pedig lényegében sehol sem játszódott, csak úgy van a semmiben. Multi only játék mind csak nagy büdös semmi.