Ötvös Tibor

Vikingek közé visz az új Assassin's Creed?

Nagyon úgy tűnik, hogy hamarosan az északi mondavilágba kalauzol majd el minket egy Assassin's Creed rész.

Legközelebb csak jövőre érkezik új bejegyzés az Assassin's Creed szériában, de ettől persze folyamatosan megy a találgatás ennek a témájával és a korszakkal kapcsolatban. Legutóbb még arról lehetett olvasni, hogy Olaszországba jutunk el a következő kalandban, ám ma már másik idővonal merült fel, mint lehetséges változat. A The Division 2-ben ugyanis látható volt egy plakát, melyen egy viking istenség tartja a kezében az Éden Almája ereklyéjét és erre mér az egyik külföldi oldal is rávetette magát.

Élesítették a forrásaikat és annyit tudtak kideríteni, hogy Kingdom kódnévvel készül egy viking bejegyzés, mely 2020-ban érkezik majd. Természetesen a hajózás itt is fontos szerepet kap majd, de ennél többet nem sikerült kideríteni. Mindenesetre a Ubisoft előszeretettel rejt el utalásokat az aktuális játékaiban egy másik franchise-zal kapcsolatban, de azért várjuk meg a hivatalos leleplezést.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • Ender Wiggin #13
  Kommentelni csak pozitívat lehet és csak akkor, ha tetszik valami? Khm, nem.
  Ami a játékot illeti, ahogy írták többen a valós tartalom elenyésző. 125 órát játszottam az Origins-szel, mire a DLC-kkel együtt minden achievementet meg tudtam szerezni, de ebből ha 6-8 óra volt a tényleges sztori (és azis meglehetősen összefüggéstelen, csalódást keltő, albiző baromság), a többi a szokásos Ubi-féle elbszabott gyűjtögetés. A szintezett ellenfelek meg a játéktörténelem szégyene. Amikor egy állat az egyik helyen 5-ös egy zónával odébb ugyanaz 35-ös, akkor azért elgondolkodik az ember, hogy mennyire volt normális, aki ezt kitalálta. És akkor a csapkodó harcrendszert még nem is elemeztük ki. És ahogy írtam, a régi jétlkok egyik legnagyobb vonzereje, a háttérsztori, ami miatt ez az egész múltbéli hiszti van, az marad ki már évek óta, vagyis tök értelmetlen az egész, csak húzogatják a bőrt végtelenül. Szépnek szép, de nem ér többet mint, az az 10-15 euró, amit leárazottan kérnek érte akciók keretében.
 • ugh #12
  +1
 • ugh #11
  Latom sikerult megerteni a lenyeget...
 • Fbn Lx #10
  abból a 100 órából nagyjából 90 azzal megy el, hogy az életlen botoddal csapkodod a katonákat.
  Legalább is érzetre ilyen, mert 10 másodpercen keresztül csapkodni kell a balklikket mire a legegyszerűbb közkatonát levered, és még van belőle 10, közben pedig triggereltél két ilyen vadászt, akik jellemzően 50-60 kardvágás után halnak meg.
  A játék egyéb részei valamennyire élvezetesek, de ez, hogy ásítozva kell fél óráig csapkodni mindenkit egy életlen karddal, még akkor is ha szuper epik aranyszínű és két szinttel magasabb vagy az ellenfélnél, fájdalmas lesz hamar. És pofátlan dolog ezt rpg-nek hazudni. Nehogy már rpg legyen valami attól, hogy irrealisztikusan sok ütésből kell levinni az ellenfél életpontjait, és hogy van a tárgyaknak szintje. Arról nem is beszélve, hogy a scaling miatt valójában nem fejlődésről van szó, hanem lépéstartással, ami nem fejlődési rendszer, mert a 100. óra végén ugyanazokat a farkasokat fogod ugyanolyan nehézség árán leverni mint az első percben, csak nagyobb szám lesz a nevük mellett.
 • ostoros #9
  Őőő... skandinávia nem sztyeppe, hanem tajga... fenyőfákkal. Nagyon sok fenyőfával.
  Utoljára szerkesztette: ostoros, 2019.04.11. 20:11:37
 • takysoft #8
  6 óra taralommal bír?

  ember, ha egy játék egészének a 90%-a neked nem valós tartalom, akkor ne játsz vele :D

  PS: 6-10 óra alatt végig is lehet vinni kb, ha valaki ennyit vár tőle.
  Aki meg többet, azt többet kap. Bele lehet tenni 100 órát is :) Úgy, hogy élvezi az ember. Már aki.
  Te nem...

  Mit keresel itt?
 • Nirz #7
  Így van, nekem az csak az Odeyssey tetszett pont az rpg elemek miatt, az előzöek baromira érdektelenek voltak számomra.
 • mad mind #6
  Ennyire akár a Gyűrűk ura történetét is le lehet tömöríteni. "Mennek, mennek, plutty"
  Te nem szereted a "szutykos" rpg-t, míg más igen. Lehet, hogy akkor ez nem a te játékod. De ettől még a másik játékos, akinek tetszik az rpg, nem menthetetlenül ostoba.
 • ugh #5
  Jok lettek volna ha nem kerul bele a szutykos rpg.
  Nem igaz, hogy az embereknek nem esik le, hogy ez csak mu tartalom.
  Idohuzas.
  Maga az origins kb 6 ora valos tartalommal birt.
  Csak a jatekosok reprezentaljak az egyebb valosagot.
  A 90%-uk mentehetetlenul ostoba.
 • takysoft #4
  Szerinted volt értelme ennek a kommentednek? :)
  Most komolyan, óriási siker a széria, ami amőgy új életre kelt az Origins-szel, és méltó folytatása lett az Odyssey.
  Rengetegen várjuk. Te meg nem. Minden játékhírhez odakommentlesz, ami nem érdekel téged?