Ötvös Tibor

Jöhet a Resident Evil 3: Nemesis Remaster

A Capcom a Resident Evil 2 Remaster kirobbanó sikere után elkészítheti a harmadik fejezet új változatát is.

A Capcom láthatóan nagyon jó lóra tett a Resident Evil 2 újragondolásával, hiszen alig egy hét alatt már 3 millió példányt értékesítettek a játékból. Ez pedig egyértelműen felvetette a további feldolgozások kérdését is. Yoshiaki Hirabayashi, a széria producere egy friss interjúban el is árulta, hogy a Nemesis Remaster a rajongókon múlik, hiszen az eredeti megosztotta a játékosokat. Ha elég hangosan követelik (ahogy a második részt), akkor sikerrel járhatnak.

A harmadik rész cselekménye 1998 szeptember 28.-án indul, Raccoon City-ben 24 órával a második rész története előtt, majd a játék második felében két nappal később. A játék főhőse az első részből ismerős Jill Valentine, aki két hónappal azelőtt átélt borzalmakkal találja szembe magát a városban egy invázió keretében. A várost teljesen elárasztották az élőhalottak, amik ellen eleinte a rendőrség lép fel, kudarcuk után a katonaság, de ők is elbuknak.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • ostoros #3
    Amikor Nemesis a rendőrőrsön beugrik az ablakon, az a mai napig megmaradt. :)
  • sad1976 #2
    A kérdésedet meg is válaszoltad. https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=pvRjJKd2XL4
  • raveride #1
    A RE 2 nem remaster, hanem remake volt, nem? Ez két különböző dolog, lásd: Resident Evil 1 és 0 HD Remaster - ez csak grafikai felújítás, 16:9-es képarányhoz igazítva, és még így is sok helyen érződik a régiség benne (most játszom épp az 1-est). A Remake viszont teljesen felújítja a régebbi részt, újraalkotják a karakterek kinézetét stb...