Ötvös Tibor

Hamarosan bemutatkozik a Dragon Age 4

A héten leplezi le a BioWare a Dragon Age negyedik részét.

Már régóta hallani pletykákat arról, hogy a Dragon Age franchise visszatér és a negyedik részt hamarosan le is leplezik. Ez persze már jó pár hónapja csak pletyka maradt, ma azonban hivatalos forrásból is megerősítették a program létezését. A VentureBeat oldalán megjelent információ alapján ugyanis a héten megrendezésre kerülő The Game Awards 2018-on láthatjuk első alkalommal a Dragon Age 4-et.

Rossz hír azonban, hogy miután az Electronic Arts és a BioWare is most az Anthem szekerét tolja, így a fantasy-RPG megjelenésére még minimum három évet várnunk kell. Érdekesség, hogy az EA egyik vezetője szerint egy teljesen új idővonalat kapunk majd, azaz elképzelhető, hogy lenulláznak minden eddigi történést és egy új világot kapunk új szereplőkkel. Kíváncsian várjuk a bejelentést.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • takysoft #3
  A Ubi játékokban, amikkel mostanság játszottam legalább is, nem nagyon voltak mikrotranzakciók. Max ilyen skinek... meg hát meg lehetett venni a DLC-ket is játékon belül is, de kb ennyi. (AC: Origins, AC Odyssey, Far Cry 5, FC4 stb.)
  Szóval semmi olyasmi, ami konkrétan segjtene a játékban. (vagy ha volt is ilyan, én teljesen jól elvoltam nélküle)

  Dragon Age III.... előbb játsz vele, aztán megbeszéljük, mert nyilvánvalóan kihagytad :D

  Nem vagyok Ubi fanboy... de azért az AC: Unity pofátlan bukása óta szerintem összekapták magukat.
  Míg az EA most van mélyrepülésben...
  A legjobbakat kívánom nekik is :) Remélem hamarosan összeszedik magukat ők is.
  Talán épp egy új ME résszel vagy ezzel a Dragon Age-zsel.
 • Ender Wiggin #2
  Az Ubi játékai is tele vannak mikrotranzakciókkal (és csupa x-szer lehúzott lóbőr játékot nyomnak ők is)... Viszont, hogy új világot kezdenek, az kísértetiesen emlékeztet arra, hogy ahogy elbaszták az ME-t is az Andromédával (meg az ME3-mal), meg a Dragon Age trilógiát is a harmadikkal... A történelem ismétli önmagát. Legalább remélem az EA-nek is annyi lesz, ha bukta egy újabb AAA-ás játékuk.
 • takysoft #1
  "egy új világot kapunk új szereplőkkel"
  Hát izmosan át lett bonyolítva már a harmadik rész, annyiféle végkifejletet enyhén nehéz lenne folytatni, de remélem lesz benne beimportálható mentés, és ennek azért 1-2 következménye, akár csak említésszinten is :)

  Azért több bizodalmam lenne, ha a Ubisoft munkálkodna rajta, nem az EA....
  Mert ebből is egy mikrotranzakciós online rémálom lesz a végén...