Ötvös Tibor

Íme az Anthem ajánlott gépigénye

Kiderült, milyen gép kell majd az Anthem alfájának futtatásához.

Február 22-én jelenik meg az Anthem, melynek alfa-tesztelése a premier előtt indul el, így persze bőven lesz majd ideje a játékosoknak fejleszteni a konfigurációt. A mostani állás szerint a gépigény nem túl kemény, azaz komolyabb befektetést nem igényel majd a projekt, de persze ez nem a végleges változat. A teljes játékhoz feltehetően azért ennél erősebb gép kell majd.

A játék alapvetően TPS akció, de válthatunk majd belső nézetbe is, ami leginkább a Destiny és a Halo világait idézi meg. De a harcokat tekintve egyébként úgy fest, mint egy újabb Mass Effect rész. A választható négy hős közül a számunkra legszimpatikusabbat kiválasztva ugorhatunk be a nyitott világba (és persze mind más képességekkel bír) és bármikor, amikor szeretnénk, átveheti az irányítást egy ismerősünk a maradék harcosok bármelyike felett.

Operációs rendszer: 64-bit Windows 10
Processzor: Intel Core i5-3570 vagy AMD FX-6350
Memória: 8 GB RAM
Grafikus kártya: Nvidia GTX 970 4GB, AMD R9 390 8GB
60 GB szabad hely a merevlemezen

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Torisaru #1
    Akkor ez lesz a világ legoptimalizáltabb játéka ha ultrán elfog futni ezen a konfguráción min 60 fps-n.:D
    Félretéve a viccet, ha tippelhetnék egy {i7-i9 1080Ti DDR4-16Gbyte} kell majd az ultra beállításokhoz és i7 GTX-1060 a minimumhoz, de az E3-n is elmondták milyen pc-n reprezentálják a korai verziót és nem a most közölt összeállítás volt az.