Ötvös Tibor

Új játékot kap az Alien

Alien: Blackout címmel leplezi le decemberben új akciójátékát a 20th Century Fox.

Az Alien-játékok világa egészen vegyes képet mutat, hiszen a Colonial Marines elképesztő nagy rombolást végzett a franchise-ban. Az Isolation szerencsére javított a megítélésen, de a Sega valamiért nem támogatta az újabb részeket. A jelek szerint azonban már javában készült a következő bejegyzés, hiszen a mai hírek alapján a 20th Fox Century játékrészlege, a FoxNext Alien: Blackout címmel készül bejelentetni az új epizódot.

Geoff Keighley, aki nem mellesleg a The Game Awards 2018 producere, a saját Twitter-oldalát is megváltoztatta. A fejlécben a Weyland Corporation betűtípusával írta ki, hogy Worlds Will Change, szóval ebből arra lehet következtetni, hogy december 6-án, a rendezvényen leplezik le az új játékot. Kérdés persze, hogy milyen műfajt képvisel majd a cím: az akciósabb Colonial Marines vagy a lopakodós Isolation a példa?

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • Ender Wiggin #4
  már annak is örüljön, hogy egyáltalán létezik. az eredeti kánonban egy senki volt, nemhogy alienekkel harcoljon...
 • Kissssss0 #3
  akármi is lesz az új alien játék annak keményen rá kell feküdnie a minőség minden terén, mert az isolation igen csak nagyra tette a mércét.
 • Zombee #2
  Csak kibaszás, hogy tudod előre, nem fogja megtalálni az anyját. :)
 • zsozso29 #1
  Az Isolation elképesztően jól sikerült, reméljük ezt viszik tovább, az sem baj ha semmit nem változtatnak csak legyen folytatás a kis Amandának. Jó lenne még egy rész vele, utána úgy is meghal mint azt tudjuk, aztán meg jöhet az anyuka.