Ötvös Tibor

500 milliós siker a Black Ops 4

Három nap alatt máris 500 millió dollárt termelt a Call of Duty: Black Ops IIII.

Elég nagy kockázatot vállalt az Activision, mikor teljes egészében kihagyta a szóló kampányt az idei Call of Duty részből, de a jelek szerint ez a rajongókat nem riasztotta el. Az Activision már a megjelenést követő első napon jelezte, hogy a digitális eladásokat tekintve a Black Ops IIII lett a kiadó eddigi legjobb premierjét produkáló alkotása. Ma azonban azt is elárulta a cég, hogy az első három napban, minden platformot és minden kiadást tekintve 500 millió dolláros bevételt termelt a játék.

Ez egyébként nagyjából ugyanakkora összeg, mint amekkorát a tavalyi WWII produkált. Ugyanakkor ez még mindig duplája annak, amit a 2016-os Infinite Warfare tudott hozni, így bizonyára nem is kap majd folytatást az a vonal. A szóló kampány mellőzése pedig a kritikák alapján sem fáj túlságosan a játékosoknak így kérdés, hogy valaha visszatér ez a vonal a franchiseba?

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • dzsagon #3
    IIII ez meg mi a faszom?
  • Zombee #2
    Az igazsághoz hozzátartozik, hogy a rekordnyitány csak a digitális eladásokra vonatkozik, összesítettben a WWII sem volt rekord, csak konzolon és Észak-Amerikában.
  • igazamvanvagyig #1
    ekkora fost.csak futkosni kell egy hatalmas palyan meg repulni