Ötvös Tibor

Bukott az Onrush

Bukott az Onrush, le is építik a fejlesztőcsapatot.

A Codemasters évek óta próbálja lefedni a teljes autóversenyes piacot és ez többnyire sikerül is neki. Azonban akadnak bukások is és sajnos az amúgy nem rossz Onrush is eme csoportba tartozik. A program június 5-én jelent meg és első hetében alig ezer darabot adtak el belőle az Egyesült Királyságban, ami nagyon alacsony szám. Ezzel egyébként meg is pecsételődött a fejlesztők sorsa, de a kiadó csak a héten jelentette be a leépítést.

A közlemény szerint az Evolution Studios bezárja a kapuit, az ottani emberek közül sokat nem tudnak átvenni és távozni kényszerülnek. A csapat számára nem ismeretlen ez a dolog, hiszen anno a Sony is elküldte őket, miután a DriveClub sem hozta a várt eladásokat. Talán más irányba kellene haladjanak a fejlesztők, mert nagyon úgy tűnik, hogy az autós vonal nem megy nekik.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • zsgaby #5
  Ránéztem youtube-on, mert amúgy szeretem az autós játékokat.
  Ezt így ebben a formában nem csodálom hogy nem kell senkinek. Teljesen valószínűtlen az egész. Az hogy a folyók felszínén végig lehet hasítani, meg hogy a legdurvább terepen is úgy mozog a kaszni meg a futómű mintha autópályán száguldanál, tehát sehogy, ez így ma már kevés a sikerhez. Még ha arcade akkor is.
 • grebber #4
  Azért 1 hét alatt 1000 db ....... A 0.5 eurós ótvar foshalmazból több fogy.....

  Abban a világban ahol legalább kell min 300+ K hogy nullán legyél az 1000 db az fertő... Mondjuk érdekes hogy már a DriveClub is "bukott" pedig az kurvajó
 • morguldae #3
  Vagy csak szimplán nincsen elég érdeklődés az ilyesfajta játékra, ami nem azt jelenti, hogy nem tett ki magáért a fejlesztő csapat, vagy rossz lenne az amit csináltak. Inkább csak érdeklődés hiányában az előadás elmaradt. Van ez így. Bukás? Hát.... Nem nyerészkedett rajtuk a cég vezetősége annyit amennyit akart. Jaj de sajnálom a vezetőséget!....
 • petrov144 #2
  Első kép alapján a FUEL ugrott be, az is bukta volt, de nekem bejött
 • grebber #1
  PC-n akkor hamar a gagyiba taszítják majd... Várjuk humble -ba mielőbb :)