Ötvös Tibor

Íme a RAGE 2 gyűjteményes kiadásai

A Betheda bemutatta a RAGE 2 gyűjteményes kiadásait.

A Bethesda a saját show-ján történt RAGE 2 leleplezés után alig pár órával már az is kiderült, hogy milyen extra tartalmakat kapunk majd a különböző kiadások részeként. A Collector's Edition egy különleges dobozban érkezik és a Ruckus the Chrusher Talking Head, egy plakát, egy Steelbook, a Rise of the Ghosts kiegészítőt, a Doom BFG szuperfegyvert, Nicholas Raine páncélt és pisztolyt illetve a Mutant Monster autós skint. Mellette még a Cult of the Death God küldetés is része lesz a pakknak.

A Deluxe Edition mindent tartalmaz, amit a Collector's Edition, kivéve a fizikai termékeket. Helyette a Progress Booster jelenik meg a programon belül. A RAGE 2 egyébként jóval őrültebb világot kínál, mint az elődje tette és ez nem is tetszik minden rajongónak. Hősünk, Walker mindent elvesztett és úgy dönt, hogy ezért mindenkinek felelnie kell és ezért elindul őrült, harcos útjára. A RAGE 2 jövő tavasszal jelenik meg.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ender Wiggin #2
    a mad max világában alig volt töltény (a filmeket alapul véve, bár a hivatalos játék ezt elég jól megragadta), szinte csak középkori fegyverekkel harcoltak. a trailer szerint meg csupa modern fegyver, meg varázslás (force vagy biotikus erő vagy mi a lóf..sz) van. szerinted akkor mad maxesebb lett vay csak valami trendi fos?
  • hzolika #1
    Már hogy az nem tetszik minden rajongónak, hogy Mad Max-esebb lesz a világ? Azt hittem az nagy siker volt, mi a baj vele?