Ötvös Tibor

Jövőre jöhet a Modern Warfare 4?

Ismét felmerült, hogy jövőre a Modern Warfare 4 lesz az aktuális Call of Duty fejezet.

Miközben a Black Ops IIII kapcsán elég sok információ kiderült, a sajtó máris a jövő évre tervezett Call of Duty fejezettel kapcsolatban gyűjti az adatokat. Ma rögtön két oldal, a Gaming Intel és a Charlie Intel számolt be arról, hogy a 2019-es kiadás a Modern Warfare negyedik fejezete lesz. Nem földtől elrugaszkodott az elképzelés, hiszen a Modern Warfare 3 2011-ben jelent meg, az Infinity Ward azóta készített bejegyzései (Ghosts és Infinite Warfare) pedig a leggyengébb pontszámokat kapták a franchise történetében.

Az értesülések alapján a Modern Warfare 4 kap majd rendes kampányt, zombis módot és egy Battle Royale lehetőséget is. Az időzítés is érdekes, hiszen pár napja egy Reddit bejegyzésen éppen arról olvashattunk, hogy pár, korábban a Respawn csapatához átvándorolt, korábban az Infinity Wardnál meghatározó szerepet betöltő alkotó visszatért az eredeti csapathoz. Ez pedig mindenképpen reménykeltő hír a jövőre nézve.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Mat666 #2
    Hát igen már régóta nem tudnak jó játékot ki adni.
    Már évek óta saját magát klonoza a játék és minden klon egyre gyengébb az elődjétől.
    Én régebben mindig megvettem az eredeti játékot most már torrenten se szedem le egyszerűen érdektelené vált a játék , kár érte emlékszem még a régi nagy csapatásokra jó volt.

  • kékherceg #1
    Elfáradt ez a dolog, jól látszik, hogy nem tudnak évente kiadni egy minőségi játékot. Ez van, ha csak a pénzre mennek.