Ötvös Tibor

Passzolja a Season Pass-t is a Black Ops IIII

A kampány mellett a Season Pass-t is elhagyja a Call of Duty: Black Ops IIII.

Egyre több érdekesség derül ki a Call of Duty idei bejegyzése, a Black Ops IIII kapcsán. A fejlesztők tegnap éppen statisztikai adatokkal támasztották alá, hogy miért nem kell kampány a programba. Helyette viszont kapunk egy Battle Royale módot, ami azonban nem biztos, hogy annyira jól sül el - ezen a vonalon nem a Call of Duty diktál, a piacot a Fortnite és a PUGB uralja. Mindenesetre ma újabb érdekesség derült ki az októberben érkező rész kapcsán.

Az eddigiekkel ellentétben az Activision a játék bejelentésekor nem hozta nyilvánosságra a különböző Deluxe és egyéb kiadások tartalmát. Ez már csak azért is érdekes, mert ezekben szerepelni szokott a Season Pass is. Azonban a Gaming Intel értesülései alapján ne is várjunk ilyesmit mostantól. Az Activision dobta ezt a megoldást és helyette havi egy-két ingyenes multis mapot tesznek elérhetővé. A zombis mód már más tészta, az elvileg kap majd fizetős tartalmakat is. De ezt persze még nem erősítette meg hivatalos forrás.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • petrov144 #2
    Az amcsikat nem szabad olyan bonyolult dolgokkal megzavarni, mint a római számok. A játék logója pedig tényleg IIII kb..
  • Tikal #1
    IIII :D