Ötvös Tibor

Kevesen játszanak a Call of Duty kampányával

A WWII kampányát a vásárlók mindössze 30 százaléka tudta le, ezért nem lesz többet szóló mód.

Sokakat lepett meg, hogy a Star Wars: Battlefront első részének negatív visszajelzései után a Call of Duty franchise is meglépi ugyanazt. Vagyis mellőzni a kampányt és helyére egy Battle Royale módot raknak be. Az Electronic Arts gyorsan vissza is vonta ezt a megoldását és a Battlefront II-ben már volt valami kampány-féle, de az Activision ma megerősítette, hogy a Black Ops IIII-ben nem lesz ilyesmi. Az indoklásuk ráadásul nagyon szépen is alátámasztja a döntésüket.

A True Achievements oldalán megjelent adatok szerint ugyanis az Xbox One vásárlók mindössze 28,65 százaléka indította el a Call of Duty: WWII kampányát és csak 22% fejezte be. De ez még így is jobb eredmény, mint a Call of Duty: Infinity Warfare esetében, ahol 16% indította el a kampányt. A negatív rekordot azonban a Black Ops 3 tartja a maga 4 százalékával. Szóval a számok alapján nehéz lesz meggyőzni a kiadót, hogy ezentúl is legyen története az aktuális Call of Duty programnak.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • Macropus Rufus #3
  "ezért nem lesz többet szóló mód."
  akkor nem veszem meg többet. Ez ilyen 1xü.
  Én speciel pont leszarom a multis részt.
 • Ellaberin #2
  Mondjuk, ha nem szúrnának egy-egy tíz perces játék menet közé 10+ percnyi, sokadjára baromi unalmas átléphetetlen átvezetőt....

  És igen a COD-ok szerintem is jók voltak kampányban. De ha az átlagnak az online lövöldözés kell, arra fele fog mozdulni lassan mindegyik kiadó.
 • lac coo #1
  Pedig ha valamit rohadt jól csináltak, az a kampány volt ...!