Ötvös Tibor

Friss Call of Duty: Black Ops IIII információk

Számos érdekességgel mutatkozott ma be a Call of Duty: Black Ops IIII.

Október 12-én jelenik meg a Call of Duty idei kiadása, a Black Ops IIII, mellyel kapcsolatban ma számos érdekesség derült ki. Az Activision nem csak a sima kiadásról beszélt a sajtó előtt, hanem a zombis multit is leleplezték. A szóló részt viszonylag gyorsan le lehet rendezni, hiszen ilyen nem lesz. A Blackout nevet kapott Battle Royale mód lesz az, amiben egyedül "gyakorolhatunk" a multira és ennyi. A játék egyébként a Black Ops 2 és 3 között játszódik.

A Zombies mód ezúttal is hozza a megszokott szintet, ám ezúttal három különböző korszakot kapunk. Mind a három már az elejétől elérhető lesz. A IX, Voyage of Despair, és Blood of the Dead helyszíneire időutazással juthatunk el, így akár gladiátor arénában szállhatunk szembe a zombikkal. Visszatér a nehézségi szint és folyamatosan érkeznek majd különböző kihívások, hogy ezzel tartsák fent az érdeklődést a program iránt.
Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • NEOreg3 #1
    no steam no buy

    igazából csak szimplán no buy, az egész reveal show alatt fogtam a fejem, hogy mi ez a sz*r, remélem a Battlefield V értelmesebb lesz