Ötvös Tibor

Hivatalos: itt a RAGE 2

Hivatalosan is bemutatkozott a RAGE 2.

Tegnap még csak egy véletlen szivárgásnak köszönhetően láthattuk mozgásban a RAGE folytatását, ma azonban már hivatalos forrásból is megismerhettük a programot. A Bethesda ugyanis végre leleplezte a RAGE 2 címet kapott játékát, mely csak részben lesz az id Software terméke. A fejlesztésben ugyanis nagyon nagy részt vállalt magára a Just Cause 3 és a Mad Max játékokat készítő Avalanche Studios is.

A RAGE 2 nyitott világú FPS lesz, de jelen pillanatban ennél többet nem is tudunk. A játék első, hivatalos előzetese nem tartalmaz semmilyen játékmeneti elemet, csak CGI-ből áll az egész. De szerencsére a gameplay-re sem kell sokat várni, hiszen ma elméletileg a program ezen részébe is bepillantást nyerhetünk. Ez meg is érkezett, a RAGE 2 2019-ben jelenik meg.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • Sir Cryalot #5
  Minden okuk megvan rá hogy ez is 85% fölötti cím legyen, és ha ezt a FB elleni pergyőzelem nyereségéből fizetik úgy hogy közben földbeáll a VR , meg a pornóval azonosítják, az ám a diadal :D

  Ne felejtsük hogy Carmack majdnem CoD-ot csinált a Doomból is.
 • Sir Cryalot #4
  Nem multinak tűnik ez , hanem annak hogy van vagy 5 frakció, akiket akár egymásnak is lehet ugrasztani , pl. Fallout.
 • Ender Wiggin #3
  A játékmenet valami multiplayeres fosra utal... remélem nem kizárólag az lesz, mert akkor feldughatják maguknak. De a grafika szép. Az "Official Reveal" meg 1% játék, 99% cosplayes baromság?
 • Sir Cryalot #2
  https://www.dsogaming.com/screenshot-news/first-official-screenshots-for-rage-2-released/


  !!!!!!!

  azta ez eddig nekem 5/5

  :D
 • Sir Cryalot #1
  Na , lehet frissíteni.

  Annyira nem lesz ez gáz mint a live actionből kitűnt.