Ötvös Tibor

Mozgásban a This is the Police 2

Mozgásban is megmutatta magát a This is the Police 2.

A THQ Nordic év elején jelentette be a This is the Police folytatását, mely akkor még csak egy "átlagos" trailert kapott, melyben az átvezető jelenetekből láthattunk párat. Ma azonban egy olyan videó érkezett, ami végre a játékmenetre koncentrál és így mindenki képet kaphat arról, milyen körülmények között menedzselheti a rendőrségi bevetéseket, munkálatokat.

A helyszín ezúttal Sharpwood, ahol a bűnözés és az elkeseredettség már ijesztő méreteket öltött. Ide érkezik meg a fiatal nyomozó, Lily Reed, akinek nem csupán a helyi bandákkal, hanem a saját beosztottjainak a hozzáállásával is meg kell küzdenie. A körzetben ugyanis nem megszokott, hogy egy fiatal nőtől fogadjanak el parancsot a férfiak és ez számos konfliktus forrás lesz.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • ozimak #2
    Nekem az 1 se jött be. Mindig úgy éreztem mintha folyamatosan meg akarna szivatni a game. Semmi "rewarding" nem volt benne, így számomra elveszett az érdeklődés. Egy idő után egyre jobban látszott, hogy nincs kiút a storyból. Az meg még jobban elvette az ember kedvét. A közepe felé már éreztem, hogy igazából csak egy út lehet amivel be lehet fejezni a játékot értelmesen, és az nem az amit én próbáltam. Elkezdett amolyan tippelgetős, "vagy bejön, vagy nem" jellege lenni a gamenek. A story maga egész jó volt, és érdekelt is volna, de elvesztette a varázsát a néhol vontatott kötelező (ismétlődő cutscene) elemek miatt is.
  • cenobite #1
    Azonnali vétel! Az első rész is k**va jó, gyakran előveszem. Bár egy kicsit nehéz, de nem lehetetlen. Örülök hogy folytatták, hiszen nem kapott nagy hírverést az első rész sem.