Ötvös Tibor

Íme az Xbox Live Gold februári kínálata

A Microsoft februárra összekapta magát és végre érdekes játékokat tett ingyenesen elérhetővé az Xboy Live Gold előfizetők számára.

Januárban egyértelműen a Sony előfizetői kínálata vitte a pálmát, a redmondi cég mintha nem vette volna komolyan a januári Live kínálatot. Mindenesetre most összekapta magát a Microsoft és ma bejelentették, m elyik négy program lesz ingyen elérhető az előfizetőik számára. Az első a Shadow Warrior, mely a kultikus FPS modern köntösbe bújtatott újragondolása volt és egyébként egészen szép sikereket aratott, meg is kaptuk a második részt. A másik Xbox One cím az Assassin's Creed Chronicles: India, mely a már ismert világba viszi vissza a játékosokat.

A februári ajánlat legizgalmasabb címe számomra kétségtelenül a Split/Second, mely egy rombolásra bíztató autóverseny volt és sajnos nem robbantott akkorát, mint amekkorát a versenyek során mi tudtunk, ezzel átrendezve az adott pályaszakaszokat. A végére egy újabb klasszikus maradt, a Crazy Taxin azonban azért már meglátszik az idő vasfoga, de ennek ellenére nagyon jó szórakozást nyújt. Ezek után várjuk a PS Plus kínálatot.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!