Ötvös Tibor

Élvezhető játék lehet a No Man's Sky

A No Man's Sky az évtized legnagyobb átverésének tűnhetett a vásárlók számára, de most egy mod segítségével megvalósulhatnak az eredeti tervek.

2016-ban jelent meg a Hello Games sokak által nagyon várt alkotása, a No Man's Sky, melyről aztán nagyon gyorsan kiderült, hogy bizony közel sem hozza azt az elvárást vagy teljesítményt, amit a készítői ígértek korábban. Ma azonban egy modder jelezte, hogy azon dolgozik, hogy azt a játékot kapjuk végül, melyet a készítők ígértek.

A Rayrod nevet viselő illető a Rayrod's Overhaul mod segítségével próbálja megalkotni azt a világot, amit az első E3-on láthattunk, a leleplezéskor. Ennek értelmében teljesen újraalkotja a környezeti elemeket, az ökológiát, az életközösségeket. Az azonban maga a készítő is elismeri, hogy ez bizony még elég távoli cél, de halad és a fejleményeket folyamatosan meg is osztja az olvasókkal.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • laci4321 #1
    "tűnhetett"... - Tűnt is :D

    Ismét bevált a módszer. Adagoljunk a játékosokba ambíciót, adjuk meg nekik a lehetőséget hogy mivé is válhatna ez a játék ha tényleg odatettük volna magunkat. Így be sem kell fejezni igazán a játékot, majd jönnek tehetséges modderek akik ingyen, pusztán a vágytól fűtve tökéletessé faragják nekünk ;)
    A pénzt visszakérni meg úgy se fogja mindenki :D

    Mint a több éven át fejlesztett early-access játékok, ahol "megengedik a modolást". Jah... "Hogyan bővítsük a fejlesztőgárdát a többszörösére ingyen?"
    Utoljára szerkesztette: laci4321, 2018.01.19. 09:33:33