Ötvös Tibor

Alien-játékon dolgozik a Fox játékfejlesztő részlege

A hírek szerint új Alien-játékon dolgozik a Cold Iron Studios csapata.

A Sega már csúnyán befürdött az Alien-franchise-zal az Aliens: Colonial Marines képében és sajnos leállították egy igen izgalmasnak tűnő RPG fejlesztési munkálatát is. Az Isolation végül visszahozott valamit a franchise dicsőségéből, ám most nagyon úgy tűnik, hogy a jogokkal rendelkező Fox saját kezébe veszi a szériát. A mai hírek szerint ugyanis a stúdió játékrészlege,a FoxNext Games megszerezte a Cold Iron Studios csapatát, akik el is kezdték egy Alien játék munkálatait.

A játékról csak annyit tudhattunk meg, hogy egy akciójáték lesz, mely konzolokra és PC-re is megjelenik majd. A fejlesztők összetételét nézve ez mondjuk annyira nem meglepő, hiszen a Cold Iron Studios tagjai olyan alkotások fejlesztésében vettek részt korábban, mint a BioShock: Infinite, a Neverwinter vagy a City of Heroes. Várjuk az első információkat, melyre azért reméljük az idei E3-ig elég lesz várnunk.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Sziklamester #1
    Akkor nem disney princess xenomorph chronicles lesz a játék neve. Kíváncsi vagyok rá, hogy mit tudnak belőle kihozni, de szerintem csak azt a szintet tudják hozni, amit az Isolation.