Ötvös Tibor

Új bejegyzést kap a House of the Dead

A Sega bejelentette a House of the Dead: Scarlet Dawn címet kapott árkád gépét, mely feltehetően hamarosan konzolokra is megjelenik.

A Sega egy régebbi és egészen pontosan 2011 óta pihenőpályán lévő franchise-át próbálja feltámasztani, hiszen ma bejelentette a kiadó a játéktermekbe szánt House of the Dead: Scarlet Dawn címet kapott gépét. A dolog azért érdekes, mert az eddigi tapasztalatok alapján (és mivel a VR egyre nagyobb teret tud kivágni maga számára) hamarosan konzolokra is bejelentik majd a franchise legújabb fejezetét. A program az Unreal Engine 4-et használja, ami még a portolást is megkönnyíti a későbbiek folyamán.

A House of the Dead 1996-ban jelent meg első alkalommal és később öt további folytatást kapott, a Scarlet Dawn a hatodik. Emellett pedig számos spin-off is született, a legérdekesebb és feltehetően az iskolákban is legjobban alkalmazható a The Typing of the Dead, melyben a felvillanó szavak gyors begépelésével lehetett megölni a ránk törő zombikat. A House of the Dead: Scarlet Dawn január 19-től lesz elérhető a Japán játéktermekben, az európai piacon való megjelenése még nincs kitűzve.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!