Ötvös Tibor

Valóban készül az Assassin's Creed: Rogue Remastered

A Ubisoft hivatalosan is bejelentette az Assassin's Creed: Rogue Remasteredet.

Március 20-án jelenik meg feltehetően az idei Assassin's Creed bejegyzés, mely a Rogue Remastered változata lesz. A csomagban természetesen benne lesz az összes megjelent letölthető tartalom is: The Armor of Sir Gunn Quest és The Siege of Fort de Sable DLC-k, a Master Templar és Explorer pakkokat melyekben fegyvereket és ruhákat is találhatunk. Szóval aki anno kihagyta a széria egyébként kimondottan jó darabját, az most bepótolhatja.

A Rogue hőse Shay Patrick Cormac, aki asszaszinként kezdi meg pályafutását és mikor a titokzatos ereklyét megtalálják, kezdődik el a valódi kalandja. Összeveszik ugyanis korábbi munkaadóival és inkább beáll a Templomosok közé. A Rogue a Black Flag nyomdokain halad, azaz fontos szerepet kap a hajózás és a tengeri lét is.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • ximix #5
    "Requiescat in Pace"
  • Tinman #4
    Ki mondta, hogy a leggyengébb rész? Értő olvasás vol sok...

    "az egyik legszarabb rész"

    Ez azt jelenti, hogy pár szar közül ez az egyik a sorban. Nem a legszarabb, nem a kicsit szar, nem a nagyon szar, hanem az egyik a szarok közül.

    Átlag 70-74%-os értékeléseket gyűjtött be. A hajózáson leheletnyi fejlesztés történt a Black Flaghez képest, ahol amúgy se volt már vele semmi gond. A Brotherhood szerintem is túlértékelt, de éppen annyira rókabőr, mint a Rogue.
  • Ender Wiggin #3
    A hajózás ebben volt a leginkább letisztulva, tehát nem lehet a leggyengébb rész...
    A sztorija ennek volt a legjobb, mert végre nem a baromira unalmas "nyírjunk ki minden templomost és vegyük el a játékaikat"-séma volt terítéken. Sőt, kiderült, hogy az összes aszasszin szintén Degecről jött (tehát de geci), épp úgy, mint a templomosok. A Brotherhood túlértékelt. Ugyanazt az élményt adja mindegyik utánakövetkező játék (és ugyanazok a rettenetes bugok is jelen vannak az összesben :-). Rókabőr. Feltehetően mindegyik régi részt előveszik majd, nyugi.
  • molnibalage83 #2
    Ha a Brotherhoodból lenne, akkor talán kipróbálnám a szériát.
  • Tinman #1
    Csináljunk az egyik legszarabb részből Remastert. Értelmes mondhatom.