Ötvös Tibor

Igazi retro élményt nyújt a Dust

Vérbeli retro FPS lesz a Dust.

Aki valódi retro élményre vágyik és nem csak a játékmenetben keresi a régi ízeket, annak tökéletes választás lehet a Dusk, melyben a grafika és minden egyéb is a '90-es éveket idézi. A fejlesztés egyetlen ember, David Szymanski végzi, a kiadói feladatokat pedig a New Blood Interactive vállalta magára, szóval egy valódi független kis alkotásról van szó. Ám ez a végeredményen nem látszik meg. Aki előrendelte a játékot, az már kipróbálhatja az első fejezetet, ám január 11-től a Korai Hozzáférés berkeiben a második epizód már mindenki számára elérhető lesz.

A Dusk egy igen egyszerű játék, ami nem bonyolítja túl az eseményeket holmi történettel. A program egyébként éppen olyan, mintha egy vérbeli Doom fejezettel szórakoznánk és ezt valóban csak az fogja értékelni, aki nosztalgikus érzésekkel tud hozzáállni a projekthez. A kérdés persze, hogy a végleges változat mikor jelenik meg és pontosan mennyi pályát tartalmaz majd.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • barret #1
    Akkor ez most melyik játék is? Mert a címben Dust szerepel,a leírásban meg a Dusk játékról van szó. Nem teljesen egyértelmű...