Ötvös Tibor

UBOOT - vérbeli náci világháborús tengeralattjáró-menedzser

Hiánypótló alkotás lesz a független berkekben készülő UBOOT.

A lengyel Deep Water Studio csapata egészen egyedi oldaláról közelíti meg a világháborús tengeri ütközeteket - pontosabban a víz felszíne alatt zajlókat. Az UBOOT-ban ugyanis, bár vívhatunk valódi harcokat is, de elsősorban a legénység menedzselésén van a hangsúly. Magát a tengeralattjárót ugyanis mi közvetve nem irányíthatjuk, mi csupán a legénység tagjai számára adhatunk ki utasításokat. Éppen ezért folyamatosan figyelnünk kell az ő kedélyüket és persze az elmeállapotukat is.

A történelmileg pontos küldetések során ugyanis a lehető legtöbb ellenséges hajót és tengeralattjárót kell megsemmisítenünk és persze mindezt a harcok végéig kell folytatnunk. A most megjelent előzetesben magát a játékmenetet láthatjuk és itt bizony azt is láthatjuk, hogy a legénység minden tagjának külön személyisége van. Ha túlterheljük őket vagy nagy a stressz, akkor alkoholisták lesznek vagy éppen fellázadnak. De akadhat köztük kém is. Az UBOOT jövőre jelenik meg.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ender Wiggin #2
    kár, hogy a legtöbb civil hajót az u-bootok süllyesztették el. ezzel a pedigrével nem éppen a legbátrabb hadviselés képviselőit képviseli a játék...