Ötvös Tibor

Készül a negyedik Mafia játék?

A Hangar 13 új projektre készül és a pletykák szerint ez a Mafia 4 lesz.

A Mafia franchise eddig három részt ért meg, ám az utolsó bejegyzés nem aratott osztatlan sikert a rajongók és a sajtó körében sem. Személy szerint én élveztem Lincoln kalandjait, bár a második rész számomra is emlékezetesebb kalandot nyújtott. A fejlesztést végző Hangar 13 azonban nem kell, hogy búsuljon, hiszen a program nagyon jól fogyott és éppen ezért nem lesz majd meglepő a negyedik epizód bejelentése sem.

Amire lehet, hogy nem is kell sokat várni, hiszen a csapat háza táján elég nagy a mozgolódás. Először is David Ford, a Horizon: Zero Dawn dizájnere és Mark Norris, a Guerilla Games producere ott hagyták korábbi csapatukat és csatlakoztak a Hangar 13 stábjához. Mivel mindketten dolgoztak már nyitott világú játékokon, így tudások kapóra jön a fejlesztőknek. A másik pedig, hogy egy hirdetésben a Hangar 13 nyitott világú játék fejlesztésében jártas harc-dizájnert keres. Reméljük valóban egy újabb Mafia készül, mely ezúttal a megfelelő korszakba visz el minket.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ender Wiggin #3
    Mi a megfelelő korszak? Esetleg az elsőt (mert az az aemlékezetes, nem a második, ami pl. a DLC-ben olyan bogos volt, hogy nem lehetett befejezni) kéne rebootolni, kibővíteni a mai divatos keresgélős baszkódással és modern grafikával.
  • adler741 #2
    Én sem kérek belőle,kenjék a hajukra.
  • zsozso29 #1
    köszönjük nem kérünk belőle, ezt már nem lehet vissza hozni