Ötvös Tibor

175 millió dollár gyűlt össze a Star Citizen fejlesztésére

A Star Citizen fejlesztésére már összegyűlt 175 millió dollár és a fejlesztők ezért elárultak pár részletet a Squadron 42-ből is.

A jelek szerint a Cloud Imperium Games nem ijedt meg a Crytek peres kérvényétől, hiszen ma kihirdették, hogy elérték a 175 millió dolláros összeget, mely adományokból gyűlt össze. És ha már kiálltak egy közleménnyel a sajtó elé, rögtön meg is osztottak pár érdekes információt a Star Citizen szóló játéka, a Squadron 42 kapcsán is. A legfontosabb, hogy a sztori nagyon fontos szerepet kap majd, a forgatókönyv 1600-1700 oldal hosszú.

Az ellenfelek Mesterséges Intelligenciája még kidolgozás alatt áll, ám a karakterek már képesek egymással kommunikálni, fedezékbe bújhatnak és reagálnak a megjelenésünkre is. A Squadron 42 le sem tagadhatja, hogy a Wing Commander volt rá a legnagyobb hatással és ezt a ma kikerült, több mint egy órás videóban is láthatjuk. Ebben végre a játékmenetet is megtekinthetjük és mind az űrhajós harcok mind pedig a bolygó felszínén zajló ütközetek látványosnak tűnnek.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • lonvard #6
    Cateran, nincsenek elhalasztott megjelenések. A project jellegéből adódóan egyre nagyobb célokat tűzött maga elé, tekintve hogy 175 millió dollárból nem ugyanazt szokás fejleszteni, mint 2 millió dollárból. Ezzel párhuzamosan a fejlesztési idő is nő. Nem azért nő, mert nem csinálják vagy nincs rá pénz, hanem mert sokkal több lett, és sokkal többet kell dolgozni rajta.
  • NEXUS6 #5
    Nem tudom minek ez a hiszti?! A Dukenukemforevert majd 15 évig fejlesztették.
    XD
  • cateran #4
    6 eve fejlesztik es alpha statuszban van....lehet, hogy egyszer majd elkeszul, de az nem ebben az evtizedben lesz...
  • Malibutomi #3
    Ilyen barom cikket, nam arrol irunk hogy 1 oras jatekmenetet mutattak be a Squadron 42-bol, vagy hogy a Star Citizen 3.0 mar nyilvanos mindenkinek, csak a klikkvadasz dolgokat irjuk meg
  • cateran #2
    Ezen vigyorgok en is...2011-ben kezdtek fejleszteni, elhalasztott megjelenesek: 2014, 2016 es 2017 vegen meg mindig nem tudni meg az evet sem, hogy mikor jelenik meg....Viszont kis szerencsevel meg 2020 elott meglepheti az 1 milliard dollaros pumpolasi hatart..:D
  • Tuvok #1
    Az egyetlen negatívum a történetben, hogy az adómányozók nem fogják megérni, hogy ki is próbálhassák.