Ötvös Tibor

Az Activision tarolt Észak-Amerikában

Az Activision nem panaszkodhat, az év legjobban fogyó címei közül az első kettő is az ő logójukkal jelent meg az Államokban.

Az Activision idei teljesítménye biztosan örömmel tölti el az összes részvényest, hiszen Észak-Amerikában szó szerint taroltak a játékaik. Az év legjobban fogyó címeinek listáján ugyanis az arany és ezüst érmet is egy Activision program szerezte meg. A Call of Duty: WWII lett az első, pontos számokat azonban nem tudhattunk meg. Az biztos, hogy az FPS a novemberi megjelenése óta világszinten 1 milliárd dollár feletti bevételt termelt már a játék, így biztosan kapunk még világháborús bejegyzést.

A második helyre a Destiny 2 került, ami kicsit meglepő, hiszen a rajongói visszajelzések alapján elég sokan csalódtak a programban. Ennek ellenére a játék lett az Activision eddig legjobban nyitó PC-s címe, ami azért nem kis szó ennyi Call of Duty programmal a kiadó repertoárjában. És a végére egy utolsó dicsőség-pötty: a PlayStation 4 történetében a Remastered címeket tekintve a Crash Bandicoot N. Sane Trilogy teljesített a legjobban.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!