Ötvös Tibor

Ingyenes DLC-t kap a Need for Speed Payback

Az EA nem engedi el a Need for Speed Payback kezét és jövő héten érkezik egy ingyenes DLC új járművekkel és eseményekkel.

A Need for Speed franchise a szünet ellenére sem volt képes régi fényében és dicsőségében visszatérni, a Payback ugyanis eléggé megosztotta (ismét) a rajongókat. Az Electronic Arts és a Ghost Games azonban még nem mondtak le a címről, bár az eladások is messze a várakozások alatt teljesítenek. A jövő héten érkezik egy új DLC, mely a Speedcross címet kapta és a száguldás szerelmeseinek kimondottan érdekes tartalommal érkezik.

A legfontosabb, hogy a Street Leagues berkeiben eddig elérhetetlen autókat ezúttal már mi is megszerezhetjük. Először a Mazda RX-7 Spirit R kerül majd be a felhozatalba és szép lassan követi őt a többi: Volvo 242DL, Volvo Amazon P130, Plymouth Barracuda, Nissan Skyline 2000 GTR és BMW M3 Evolution II E30. Ezek a járgányok szabadon parkolnak az út szélén, ám amint beülünk, megjelennek a zsaruk és csak ha leráztuk őket tudhatjuk magunkénak a gépet. Új eseményként pedig a Speedcross jelenik meg, ahol a legjobbakkal kell összemérni tudásunkat.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!