Ötvös Tibor

Project Hospital - a Theme Hospital komoly változata

A Project Hospital komolyabban veszi elő a kórházas témát, mint az ihletet nyújtó Theme Hospital tette anno.

Bizonyára a legtöbb korombeli emlékeiben élénken él a Bullfrog Theme-sorozata, annak is a legjobban sikerült darabja, a kórházi munkát a központba állító Theme Hospital, mely egészen vicces betegségeket és gyógymódokat kínált. Valamilyen oknál fogva azóta nem érkezett új bejegyzés a programhoz és más se nagyon próbálkozott - eddig. Ma ugyanis az Oxymoron Games bemutatta Project Hospital munkacímet kapott alkotását, melyben szintén egy kórház menedzselése lesz a feladatunk, ám itt azért komolyabb formában tehetjük mindezt.

A prágai csapat ezzel a munkával mutatkozik be, bár tagjai korábban már olyan projekteken ténykedtek, mint a Mafia II, Mafia III, Quantum Break, Top Spin 4 vagy éppen az Euro Truck Simulator - vagyis nem kezdőkről van szó. A menedzser játékban fel kell építeni saját kórházunkat, majd menedzselni azt. Ráadásul valós betegségeket és katasztrófákat kell elhárítanunk, így tényleg oda kell figyelni a betegekre. A Project Hospital jövőre jelenik meg.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Sziklamester #1
    Nekem ez a játék tetszik, de majd meglátjuk mennyire lesz élvezhető és mennyire lesz kihívás. Szívesen játszanék olyan játékkal, ami humorral operál, de közben van egy komoly oldala is. Kérdés, hogy mennyire lesz összetett és mit lehet majd benne konkrétan csinálni, pl szeretném a személyzetem fejleszteni és képezni, nem tudom lesz e lehetőség erre. A építkezésnél nem látok érdemi különbségeket, kicsit egyhangúak az emberek és kevés változatosságot látok benne, remélem moddolási lehetőség lesz benne, az orvosolhat hibákat.