Ötvös Tibor

Nem a WWII volt az eredeti terv a Sledgehammer Games számára

Az eredeti tervek szerint az Advanced Warfare 2-t készítette volna a Sledgehammer Games.

A Call of Duty széria évekkel ezelőtt letért azon ösvényről, mely jól állt neki és bár a Modern Warfare első két része még kimondottan üdítő és izgalmas volt, de utána már átestek az aktuális fejlesztők a ló túloldalára. A rajongók szemében az amúgy nem rossz Infinite Warfare-ral telt be a pohár és ez már az eladásokban is látszódott. Éppen ezért volt örömteli a WWII bejelentése és megjelenése, melyről hamarosan kritikánk is megjelenik majd.

Ma azonban kiderült, hogy a fejlesztő Sledgehammer Games eredetileg az Advanced Warfare-hez szeretett volna egy folytatást készíteni, de az Activision jelezte, hogy nem eme irányba kellene haladni tovább és "felvetették" a világháborús korszakot a csapat számára. Ezek után már csak az lesz a kérdés, hogy vajon jövőre, a Treyarch milyen irányba halad a franchise-zal? Ők legutóbb a Black Ops 3-mat tették le az asztalra, szóval esélyes egy World at War 2 vagy a Black Ops 4 is.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • ozimak #2
    Hát... ha megint ugrabugrás BO4 lesz akkor azzal szerintem ki is törölhetik. Vissza kellene térni a "földre"... Esetleg egy új grafikus motor keretein belül egy nagyobb Treyarch - IW összefogással készíthető lenne mondjuk egy MW4. Ami már lassan időszerű lenne amúgy is. Legalábbis ha azt nézzük, hogy volt 3 ugrabugra future warfare (AW,BO3,IW), most egy világháborús, normál modern hadviseléses (napjainkban játszódó) legutóbb az MW3 volt, szinte pont 6 éve.
  • Zombee #1
    Csakhogy ezt nem tavaly döntötték el az Infinite Warfare mérsékeltebb sikere után.